2021 In-Person Program Schedule Overview

The UC Tech 2021 Conference will be held IN PERSON on August 9-11, 2021 at UCLA. The tentative program is below.

This Program Schedule is in a DRAFT stage and is subject to change.

 

Monday
Aug 9
EVENT LOCATION TYPE
9:00am - 5:00pm Pre-Conference Meetings    
5:00 - 7:30pm Registration & Swag Luskin Check-in area  
5:00 - 6:00pm Cocktail Hour Centennial Terrace meal
6:00 - 9:00pm Welcome Reception Dinner Centennial Terrace meal
       
Tuesday
Aug 10
EVENT LOCATION TYPE
6:15 - 7:30am Morning Activities ( Yoga, Walk, Jog...)    
6:30 - 8:00am Breakfast Centennial Terrace & Plateia A meal
8:00am - 4:00pm Registration and Swag Luskin Conference entrance  
8:30 - 10:10am Conference Welcome, CIO Welcome, Keynote Speaker & Announcements Ballroom plenary
10:15am - 6:30pm Sponsor Hall Open    
10:20 - 10:50am 30 Min - Breakout Session #1   breakout
11:00 - 11:30am 30 Min - Breakout Session #2   breakout
11:30am - 1:30pm Lunch & BOFs up on the Centennial Terrace or in Plateia Centennial Terrace & Plateia A meal
1:00 - 1:30pm Prize Drawing Ballroom plenary
1:30 - 2:15pm Larry L. Sautter Awards Ballroom plenary
2:30 - 3:20pm 50 Min Breakout Session #3   breakout
3:30 - 4:20pm 50 Min Breakout Session #4   breakout
4:30 - 5:20pm 50 Min Breakout Session #5   breakout
5:30 - 6:30pm Sponsor Hall Mixer    
7:00 - 9:00pm Dinner   meal
8:00 - 11:00pm Entertainment - Music, Movie and or Game Night (movie starts at 9 pm)    
       
Wednesday
Aug 11
EVENT LOCATION TYPE
6:15 - 7:30am Morning Activities ( Yoga, Walk, Jog...)    
6:30 - 8:00am Breakfast - BOFs Centennial Terrace & Plateia A meal
8:00am - 4:00pm Registration and Swag    
8:30 - 10:00am Conference Announcements, System CIO Welcome, KeyNote Speaker Ballroom plenary
10:15am - 4:00pm Sponsor Hall Open    
10:20 - 10:50am 30 Min - Breakout Session #6   breakout
11:00 - 11:30am 30 Min - Breakout Session #7   breakout
11:30am - 1:30pm Lunch - and the Pass the BUCK Ceremony Centennial Terrace & Plateia A meal
12:30 - 12:45pm Game and Other Drawings   meal
1:00 - 1:50pm 50 Min - Breakout Session #8   breakout
2:00 - 2:50pm 50 Min - Breakout Session #9   breakout
3:00 - 3:50pm 50 Min - Breakout Session #10   breakout
4:00 - 4:50pm 50 Min - Breakout Session #11   breakout
       
Thursday
Aug 12
EVENT LOCATION TYPE
8:00am - 5:00pm Post-Conference Meetings    
       
Friday
Aug 13
EVENT LOCATION TYPE
8:00am - 5:00pm Post-Conference Meetings